ПОЛИТИКА КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТИ И ЗАЩИТЫ ДАННЫХ

Ця Політика конфіденційності ("Політика") набирає чинності з дати, зазначеної нижче. Товариство з обмеженою відповідальністю “БУКІ УКРАЇНА”, ідентифікаційний код юридичної особи: 44157985 (“Компанія”, “Ми”, тощо), що працює під торговою маркою “Buki”, докладає зусиль для захисту Вашої конфіденційності, як користувачів, які зареєстровані ("Користувачі") та відвідувачів, які працюють без реєстрації (" Відвідувачі ")).

Ця Політика застосовується до кожної особи, чиї персональні дані збираються Компанією через веб-сайт, та до інших осіб, чиї персональні дані законно розкриваються та обробляються  Компанією ("Суб'єкти даних"). Ця Політика описує, як ми збираємо та використовуємо особисту інформацію, яку Ви надаєте нам, використовуючи веб-сайт https://buki.com.ua (“Сайт”).

Ми не можемо контролювати працівників та підрядників, залучених нашими партнерами. Якщо ви відвідаєте інший сайт, посилання на який було розміщено на нашому веб-сайті, інша особа або організація може збирати та використовувати вашу особисту інформацію. Не забудьте перевірити їх політику конфіденційності, перш ніж приймати їх умови чи послуги.

Будьте уважні, розкриваючи свою конфіденційну особисту інформацію (наприклад, дані, що розкривають расове чи етнічне походження, політичні думки, релігійні чи філософські переконання, членство в профспілках та обробку генетичних даних, стану здоров’я, вашого статевого життя чи сексуальної орієнтації) (“Конфіденційна інформація”) іншим Користувачам та Відвідувачам через Сайт!

 

Ми виступаємо в якості контролера (володільця) даних

Ми виступаємо в ролі контролера (володільця) даних, тобто юридичної особи, яка визначає цілі та засоби обробки персональних даних щодо персональних даних користувачів та відвідувачів нашого веб-сайту. Запитання, коментарі та скарги щодо наших практик обробки даних можна надсилати за адресою:

Адреса електронної пошти: [email protected]

 

Дані, які ми збираємо

Ми збираємо різні категорії персональних даних для відвідувачів та користувачів нашого сайту. Якщо ви завітали на Сайт або натиснули посилання на сайт із будь-якою метою або без неї і не заповнили реєстраційну форму, ви одразу стаєте Відвідувачем.

Якщо ви хочете отримати послуги на Сайті, вам потрібно заповнити реєстраційну форму та отримати статус Користувача: або як репетитор ( будь-яка фізична або юридична особа, яка прийняла контрактну пропозицію і використовує Сайт із метою отримання нових студентів для приватного навчання та / або замовлення на разові інтелектуальні завдання (“ Викладач ”)) або студент ( фізична або юридична особа, яка використовує Сайт для пошуку, вибору та передачі деталей вибраному викладачу для оплачуваних індивідуальних занять та ( або) консультації (“ Студент ”) ).

 

Інформація, яка збирається під час вашого відвідування нашого сайту:

  • IP-адреса;       
  • браузер, яким ви користуєтесь;       
  • підключення до мережі;       
  • Мова, якою ви користуєтесь;       
  • Ідентифікатори пристрою.       

Ми використовуємо цю інформацію, щоб зробити функціональність нашого Сайту доступною для вас, дозволити вам використовувати сторонні послуги, покращити наш Сайт та відповісти на будь-які питання, які у вас можуть виникнути. 

 

Інформація, яку Ми можемо попросити вас як Користувача надати нам, якщо ви є:

А) Викладачем:     

  • Контактні дані (ім'я, прізвище, номер телефону, Skype псевдонім, інші ідентифікатори, що використовуються в месенджерах, адресу електронної пошти, стать, вік, адресу проживання, адреса, де ви готові проводити заняття);       
  • Демографічні дані (інформація про освіту, документи, що підтверджують отримання диплому про вищу освіту та / або кваліфікацію рекламованих послуг, вид та характер послуг, які ви надаєте, кількість студентів (замовлення), вартість послуг, що надаються, дані компанії та / або особи дані підприємця (якщо такі є);       
  • Дані профілю (ім’я користувача та пароль, інформація про заняття та опубліковані матеріали, інші дані профілю, що були надані під час реєстрації, включаючи фото, дату народження);       
  • Платіжна інформація (номер, термін дії та тип картки, адреса для виставлення рахунків, номер ПДВ, номер компанії або реєстру);       
  • Технічні дані (IP-адреса );       
  • Записи розмов викладача та нашого представника (як описано нижче);
  • Копії цифрових документів, які посвідчують особу, та дані з таких документів.      

Б) Студентом:     

  • Ім'я (ім’я, прізвище);       
  • номер телефону;       
  • Дата народження;       
  • Місце проживання;       
  • Електронна адреса;       
  • Рівень освіти;       
  • Очікувану кількість уроків на тиждень;       
  • Очікувану тривалість одного уроку;       
  • Інші дані, які ви можете нам розкрити за допомогою засобів зв'язку, наприклад, телефон, електронна пошта, форма подання запиту, тощо.       

Ви не зобов’язані заповнювати дані, зазначені вище. Однак, профіль дає вам можливість більш ефективного використання сервісів нашого сайту, включаючи можливість вибору репетитора для студента або призначення студента для репетитора .

Ми розглядаємо інформацію як правдиві дані про вас. Ми використовуємо ці дані для того, щоб ідентифікувати Вас та підтвердити Вашу персону, полегшити спілкування з питань вибору репетиторів.

Ми не використовуємо автоматизовані пристрої для прийняття рішень або програмне забезпечення, включаючи ті, що базуються на всіх агрегованих даних. 

Ми не використовуємо особисту інформацію, яку ми збираємо для профілювання.

 

Профілювання та публічність

Пам’ятайте, що будь-які дані про вас, розміщені у профілі, будуть загальнодоступними. Це означає, що інформація, вбудована на Сайті, може бути відсканована пошуковими системами (див. Більше в Правилах користування для репетитора). Не публікуйте у своєму профілі жодної конфіденційної інформації без оцінки ризиків та ймовірних наслідків. У той же час ви явно оприлюднюєте дані, перелічені у вашому профілі. Зверніть увагу, що в іншому випадку ви не могли б використовувати Сайт та його сервіси  належним чином.

 

Як ми використовуємо особисті дані

Наші цілі

Наш Сайт спрямований на надання Вам інформаційних та інших послуг відповідно до наших Умов надання послуг. Таким чином, нам потрібні ваші дані, щоб надати вам відповідні Послуги.

Як ми вже згадували в розділі Дані, які ми збираємо, як ми використовуватимемо Ваші персональні дані для таких цілей: 

А) ДАНІ, ОТРИМАНІ ВІД ВИКЛАДАЧА:     

  • Надання інформаційних послуг щодо відбору студентів та просування особистого профілю викладача та його послуг;       
  • Здійснення діяльності платформи та її вдосконалення;       
  • Надсилання підтверджених заявок та нових замовлень;       
  • Реєстрація прав на технічну підтримку (якщо такі є) або інших переваг, доступних для зареєстрованих користувачів;       
  • Відповідь на запити та скарги, надіслані до відділу обслуговування споживачів;
  • Адміністрування рахунків;       
  • Надсилання відповіді на запит інформації про послуги;       
  • Попередження, запобігання або вжиття заходів проти незаконної діяльності та / або порушення умов надання послуг.       

Б) ДАНІ, ОТРИМАНІ ВІД СТУДЕНТА:

  • Надання інформаційних послуг, пов’язаних із вибором репетитора;       
  • Впровадження функціоналу платформи та її вдосконалення;       
  • Надсилання додаткової інформації про замовлення;       
  • Надсилання відповіді на запит  інформації про послуги;       
  • Попередження, запобігання або вжиття заходів проти незаконної діяльності та / або порушення Правил користування ВUKI для студентів.       

 

Обробка персональних даних для маркетингових цілей

В разі погодження отримання маркетингових повідомлень від нас, ми оброблятимемо ваші персональні дані, щоб надати вам маркетингові повідомлення відповідно до ваших уподобань.

Правовою основою, на якій Ми обробляємо Ваші персональні дані в маркетингових цілях, є Ваша згода. Ви не зобов’язані надавати нам свої персональні дані в маркетингових цілях, і ви можете в будь-який час відкликати свою згоду на обробку ваших персональних даних, зв’язавшись з нами за адресою [email protected], за номером телефону або через онлайн-форму у будь-якому маркетинговому спілкуванні, яке ви отримуєте від нас. Якщо ви вирішили відкликати свою згоду, це не означатиме, що обробка нами Ваших персональних даних до моменту відкликання вашої згоди була незаконною.

 

Розкриття Вашої персональної інформації

Ми гарантуємо, що ми завжди включаємо засоби контролю та гарантії, передбачені цією Політикою, до контрактів та угод, які ми укладаємо з нашими партнерами та підрядниками, яким ми надаємо доступ до ваших персональних даних. 

 

Підстави для обробки

Ми обіцяємо, що використовуватимемо персональні дані, отримані від вас або від вашого імені, таким чином, щоб не переважати ваші права та свободи. 

Незважаючи на це, ми повинні дотримуватися вимог Закону України № 2297-VI «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 (надалі - Закон) щодо правових підстав для обробки. Закон дозволяє нам збирати та обробляти ваші персональні дані на законних підставах наступним чином:

Обробка, необхідна для надання Вам Послуг та функцій, доступних через Наш Сайт 

Для досягнення цієї мети нам може знадобитися інформація про ваш рахунок.

Обробка, необхідна для виконання наших юридичних зобов’язань 

Закон, а також інші чинні нормативні акти, залежно від стосунків між вами та нашою компанією, можуть впливати на: 

  • обсяг персональних даних, які ми збираємо;       
  • способи, якими ми обробляємо ваші персональні дані;       
  • нашу можливість зберігати конфіденційність ваших даних та уникати їх розголошення;       
  • тривалість запланованого утримання, тощо.       

Якщо обробка є необхідною для захисту життєво важливих інтересів людей або державної політики, ми не можемо відмовити у наданні копій ваших персональних даних, які ми зібрали або до якої можемо мати доступ у межах функціональних можливостей Сайту, владі та правоохоронним органам у разі отримання їх законного рішення або вимоги. 

Крім того, ми можемо бути зобов'язані надати зведену інформацію органам державної статистики або державним архівам.

Обробка, необхідна для забезпечення законних інтересів наших або третіх сторін

Ми можемо використовувати персональні дані, які ми збираємо та обробляємо (включаючи ваші), для підтримання та підвищення безпеки та захисту нашого користувача (наприклад, ми використовуємо файли cookie для запобігання шахрайському використанню облікових даних), увімкнення або адміністрування нашого бізнесу (контроль якості, консолідована звітність, обслуговування споживачів), передача права власності тощо. 

Крім того, ми можемо повідомити поліцію або інші компетентні правоохоронні органи у разі виявлення шахрайства, погроз іншим користувачам або будь-яких інших порушень чинного законодавства або підозрілої поведінки чи дій, скоєних від імені вашого облікового запису.

 

Відповідно до вашої згоди 

Серед перелічених вище цілей ми покладаємось на вашу згоду, коли ми використовуємо ваші персональні дані (наприклад, ваш досвід взаємодії з нашим Сайтом, інформацію про який ми отримуємо за допомогою файлів cookie) для оптимізації та покращення роботи Сайту, розробки нових функцій та послуг (в тому числі, коли вони збираються як частина до сукупних даних), і надаючи вам відповідні маркетингові матеріали, якщо це дозволяють налаштування персоналізації та конфіденційності вашого пристрою чи браузера.

Ваш вік

Для використання Наших послуг, ви повинні досягти віку шістнадцяти (16) років, якщо ви студент, та вісімнадцяти (18) років, якщо ви репетитор. Зазвичай ми не надаємо послуги суб’єктам, які не досягли вищезазначеного віку. Як результат, ми не обробляємо їх персональні дані. Ми залишаємо за собою право застосовувати будь-які інструменти та методи для розкриття торгівлі людьми та експлуатації дітей та негайно повідомляти про такі випадки відповідним державним органам та правоохоронним органам, включаючи персональні дані, пов'язані з діяльністю, яка на наш розсуд є підозрілою і може викликати занепокоєння щодо зв’язку з діями, які порушують чинне законодавство.

Ми вважаємо, що Суб’єктам, які використовують наш Сайт та мають доступ до нього, виповнилося щонайменше шістнадцять (16) років (якщо вони є студентами) або вісімнадцять (18) років (якщо вони є викладачами) і вони мають усі права укласти угоду з нам щодо отримання Послуг та використання Сайту, а також щодо збору та обробки персональних даних за згодою Суб’єктів для цілей, про які ми згадуємо в цій Політиці.

Якщо ви знаєте, що ми обробляємо персональні дані Студента, якому не виповнилось (16) років або Репетитора, якому не виповнилось вісімнадцять (18) років , будь ласка , повідомте нам, відправивши електронного листа за адресою [email protected] .

 

Зберігання персональних даних

Ми будемо зберігати та обробляти Ваші персональні дані до тих пір, поки Ваш акаунт активний або стільки часу, скільки потрібно для надання Вам або Нашим користувачам Послуг. Якщо ваш аккаунт вже не активний, персональні дані не будуть зберігатися довше одного (1) року з моменту останньої активації. 

Після закінчення зазначеного періоду зберігання ми повинні видалити ваші персональні дані, якщо їх зберігання не виправдано юридичним зобов’язанням або нашим законним інтересом зробити це (тобто, якщо ваш акаунт раніше був помічений або підозрювався в участі в шахрайських схемах, порушенні законодавства, тощо).

Якщо ми обробили ваші персональні дані, щоб надати вам маркетингові комунікації з вашої згоди, ми можемо зв’язуватися з вами принаймні кожні дванадцять (12) місяців, щоб переконатися, що ви все ще надаєте згоду отримувати такі повідомлення. Якщо ви скажете нам, що більше не хочете отримувати такі повідомлення, ваші персональні дані будуть видалені з нашого списку.

Ми можемо отримати доступ до записів розмови між репетитором чи студентом та нашим представником протягом 6 місяців після події. Зверніть увагу, що нашому процесору Binotel доручено збирати та зберігати такі дані, використовуючи відповідні організаційні та технічні заходи безпеки.

Видалення вашого облікового запису автоматично призведе до видалення ваших даних, якщо їх зберігання не виправдано юридичним зобов’язанням або нашим законним інтересом зробити це (тобто ваш акаунт раніше був помічений або підозрювався в участі в шахрайських схемах, порушенні законодавства, тощо).

Ви також можете видалити обліковий запис у відповідному розділі  налаштувань, або вимагати видалення вашого профілю в будь-який час, відправивши нам запит електронною поштою на [email protected]. Виконуючи ваш запит, ми видалимо ваш обліковий запис протягом тридцяти (30) днів. Іноді ми можемо не видалити ваш обліковий запис або персональні дані (наприклад, у разі неурегульованого чи невирішеного спору чи позову, або у випадку, коли ми підозрюємо вас у зв’язку із злочином або іншим порушенням чинного законодавства, наприклад, шахрайство, небезпечна поведінка, загроза безпеки, тощо). Після вирішення або врегулювання позову, закінчення кримінального чи адміністративного провадження або дізнавшись, що наша підозра невиправдана, ми видалимо ваш обліковий запис або особисту інформацію. 

Ми також хотіли б повідомити вам, що можуть статися певні випадки, коли ваша особиста інформація може залишатися в пошукових системах Інтернету деякий час після видалення таких даних з нашого сайту. Це пов’язано з тим, що ваша особиста інформація є загальнодоступною (див. Більше в Умовах надання послуг для репетитора). У такому випадку оператор пошукової системи Інтернету несе відповідальність за обробку особистої інформації, яка розміщується на веб-сторінках, опублікованих нами. Радимо звернутися безпосередньо до пошукової системи.

 

Державні органи, органи виконавчої влади, суди

Ми можемо бути юридично зобов’язані розкрити ваші персональні дані компетентному державному органу, виконавчому органу або суду, якщо ми отримаємо від них обов’язковий запит на таке розкриття. 

Як ми вже попереджали вас раніше, ми можемо бути ініціативними та звертатися до компетентного органу у випадку, якщо ми підозрюємо, що порушено закон у зв'язку з вашим обліковим записом або персоною через наш веб-сайт.

Ваша згода

Ми повідомимо вас про цілі та обсяг розкриття інформації та попросимо дозволу на випадок, якщо ваші особисті дані будуть передані третій стороні, не зазначеній у цій Політиці.

Право на відкликання згоди

Закон України № 2297-VI «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 залишає за вами право відкликати згоду на обробку ваших персональних даних. 

Ви можете користуватися цим правом у будь-який час, коли побажаєте. Пам'ятайте, що відкликання згоди не означає, що обробка ваших даних, яка здійснювалася до моменту до відкликання згоди,  вважається незаконною.

Ви можете відкликати свою згоду, видаливши свій обліковий запис, надіславши нам електронне повідомлення на [email protected], а також через онлайн-форму відмови.  Перш, ніж відкликати свою згоду, врахуйте наслідки, які можуть бути спричинені таким відкликанням згоди.

Ми зробимо все можливе, щоб підтвердити Ваше відкликання згоди протягом семидесяти двох (72) годин із моменту отримання Вашого запиту. 

 

Транскордонна обмін даними

Наш офіс знаходиться в Україні. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб захистити ввірені дані від несанкціонованого доступу. Застосовувані процедури, такі як комплексна система авторизації доступу та технічні заходи безпеки, регулярно переглядаються та адаптуються до технічного прогресу. Безпечна передача даних користувача за допомогою шифрування SSL, що забезпечує надійний захист даних.

 

Наступні компанії можуть отримати доступ до деяких даних:

НАЗВА

МЕТА

КРАЇНА

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Digital Ocean LLC

Розміщення (розміщення) платформ, зберігання баз даних та забезпечення відповідної інфраструктури для обробки інформації.

США

https://www.digitalocean.com/legal/privacy-policy/

Віртуальна АТС Binotel LTD

Хмарні АТС, послуги віртуального колл-центру та супутня інфраструктура.

Україна

https://offers.binotel.ua/privacy_policy

Проект Zadarma, Inc.

Хмара АТС, що забезпечує віртуальні телефонні номери.

США

https://zadarma.com/uk/legal/privacy-policy/

ТОВ "Тормуто Технології".

SMS-оператор, повідомлення для клієнтів та репетиторів.

Нігерія

https://tormuto.com/privacy_policy

Google, Inc.

Google надає інструменти для роботи з електронною поштою та бізнесом, службу хмарних платформ та програмне забезпечення для аналізу, віджет авторизації.

США

https://policies.google.com/privacy?hl=uk-US

Facebook, Inc.

Facebook надає послуги із залучення потенційних клієнтів, рекламу, віджети, коментарі, віджет з’єднання зі службою підтримки, віджет авторизації.

США

https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy

LinkedIn, Inc.

Послуга із залучення потенційних клієнтів та репетиторів.

США

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Coranto Informatica

Управління поштовими адресами компанії, працівниками та допоміжними адресами для розсилки

Італія

http://www.coranto.it/uk/info/privacy/

Mailgun, Inc.

Управління та надсилання повідомлень електронною поштою

США

https://www.mailgun.com/privacy-policy/

Sendpulse, Inc.

Управління масовою електронною поштою

США

https://sendpulse.com/legal/pp

Фонді ЛТД

Послуги з обробки та оплати кредитних карток

Об'єднане Королівство

https://drive.google.com/file/d/1drnQjBI_4kmGj-tsVYAQsVuC2UuSH573/view

Paypal, Inc.

Послуги з обробки та оплати кредитних карток

США

https://www.paypal.com/va/webapps/mpp/ua/privacy-full

Paysera LT, АТ

Послуги з обробки та оплати кредитних карток

Литва

https://www.paysera.com/v2/en/legal/privacy-policy

Ми також можемо використовувати підтримку спеціалістів, кваліфікованих у виконанні завдань для вдосконалення наших Послуг та веб-сайту, а також інших незалежних підрядників, наприклад, ІТ-спеціалістів, бухгалтерів, аудиторів, юристів тощо, за умови введення всіх належних гарантій. 

Для забезпечення належного рівня захисту ми застосували Стандартні типові положення, а також підписали Угоди про обробку даних у відносинах із залученими підрядниками, тому вони зобов’язані зберегти принаймні той самий рівень захисту персональних даних, який він надає згідно із законодавством, яке застосовується до нас.

Ми обробляємо та зберігаємо персональні дані, використовуючи технічні рішення Digital Ocean LLC та Google Inc. Їх відповідність безпеці даних можна перевірити тут:

https://www.digitalocean.com/legal/privacy-policy/ ;

https://policies.google.com/privacy?hl=uk-US .

Якщо потрібно передати персональні дані до США, перевіряємо, чи організація, до якої передаються персональні дані, зареєстрована в рамках програми Privacy Shield при Міністерстві торгівлі США. Для того, щоб мати можливість це засвідчити, компанії повинні мати політику конфіденційності яка відповідає Принципам конфіденційності, наприклад використання, зберігання та подальша передача персональних даних відповідно до суворого набору правил захисту даних. Захист персональних даних передбачається незалежно від того, пов’язані особисті дані з резидентом України чи ні. Ми передаємо ваші персональні дані організаціям США лише в тому випадку, якщо такі організації зареєстровані в Privacy Shield.

 

Ваші права

Права згідно з Законом України “Про захист персональних даних” 

Закон України № 2297-VI «Про захист персональних даних» залишає за вами низку прав, якими ви можете користуватися для захисту персональних даних. Перелік прав, захищених Законом України № 2297-VI «Про захист персональних даних», такий:

  • право доступу (тобто ви можете попросити нас надіслати вам копію даних про вас, які ми зібрали);       
  • право на виправлення (тобто ви можете попросити нас виправити застарілі або неправдиві дані, або заповнити дані, які відсутні або неповні)       
  • право на видалення (тобто ви можете попросити нас видалити персональні дані, які ми зберігаємо, за умови, що Закон України № 2297-VI «Про захист персональних даних» дозволяє вам це зробити);       
  • право на обмеження обробки (якщо обробка може бути обмежена згідно з Законом України № 2297-VI «Про захист персональних даних»)       
  • право не надавати згоду на обробку (якщо Закон України № 2297-VI «Про захист персональних даних» залишає право заперечувати щодо певних видів обробки або за певних обставин)       
  • право на перенесення даних (тобто ви можете попросити нас передати копію ваших даних іншій організації або вам за умови, що обставини відповідають Закону України № 2297-VI «Про захист персональних даних»).       

Пам'ятайте, що ми не беремо ніяких зборів за здійснення ваших прав, захищених Законом України № 2297-VI «Про захист персональних даних» (якщо ми не отримуємо повторювані запити без чіткого обґрунтування необхідності надання такої інформації протягом таких коротких періодів часу; у цьому випадку ми можемо стягувати невелику винагороду для компенсації витрат, що виникають через повторюваність та надмірний характер запитів). Зазвичай ми робимо все можливе, щоб відповісти вам якомога швидше або протягом обґрунтованого періоду, беручи до уваги складність запиту, але у випадку, якщо ми обробляємо велику кількість запитів, відповідь може зайняти у нас більше часу, ніж ви могли очікувати.

Ви можете надіслати нам запит електронною поштою [email protected]. Переконайтесь, що ваш запит містить деталі:

  • ваше ім’я;       
  • контактна інформація;       
  • право, яке ви хочете здійснити, і, де це воно зазначене ;       
  • ваші персональні дані в нашій обробці;       
  • причина / обґрунтування такого прохання.       

Ми можемо попросити вас надати нам деяку інформацію, яку ми вже маємо підтвердити, що це ви або людина, яка виступає опікуном від вашого імені.

 

Оновлення Політики конфіденційності

Ми можемо час від часу оновлювати цю Політику. 

Ми залишаємо за собою право змінити Політику конфіденційності (на власний розсуд та у будь-який час). Якщо ми внесемо суттєві зміни, ми повідомимо вас про зміни на нашому веб-сайті або іншими способами, наприклад електронною поштою, до того, як вони набудуть чинності. Ми закликаємо Вас періодично переглядати цю Політику, щоб отримати останню інформацію про наші практики конфіденційності.

Якщо в результаті цих змін ви хочете змінити режим санкціонованого використання нами персональних даних, ви можете зробити це шляхом внесення необхідні зміни у свій профіль або надіслати нам запитання на адресу [email protected].

 

10.08.2023р.