Reviews of visitors about the site - page 2

Current rating 4.63 from 1006 users.

Tell us what you think about BUKI.

You can find all the reviews and comments about the experience with BUKI on this page.

Registered tutors or visitors who have confirmed their identity via e-mail or social networks can leave feedback.

If you have any questions or faced any problem when working with the service, please write to us at [email protected]. We will review your request in detail within 1-2 days.

We appreciate your activity!

Help us to become better!

All reviews

Ирина

Posted 12 days ago

Крайне не довольная ☹️ Речь пойдёт об так называемой "репетитор" Анастасия Рожко. Месяц мы с дочерью ждали, отказали многим претендентам, я подстроила все свои дела под график этой безответственно персоны, пошла на встречу дождаться её с праздником. На что получила сегодня: " Мне делать две пересадки и я не думаю, что компетентная .." Буки!!! Что это??? Я потратила время и не только своё!

Company response

Доброго дня, Ірино. Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалася неприємна ситуація із репетитором. Вам уже надіслали контакти іншого викладача. Перепрошуємо, що вам довелося чекати.

Тетяна А.

Posted 16 days ago

Очень хороший и ответственный репетитор анг-языка Штепа Дарья Игоревна, занимаемся, ребёнок доволен. Рекомендую.

Company response

Доброго дня, Тетяно. Дякуємо за ваш відгук! Успішних вам занять з викладачем!

Nadiezhda B.

Posted 16 days ago

Работаю с учеником, спасибо БУКИ, с удовольствием буду сотрудничать и далее)

Company response

Доброго дня, Надіє. Дякуємо за ваш відгук! Успішних вам занять з учнем!

Марина С.

Posted 18 days ago

Давно зареєстрована на сайті як репетитор. За весь час не отримала жодного замовлення. Вкрай незручний сервіс для викладачів: інформації про замовлення мало, відправляти заявку на учня - що брати кота у мішку. Писала у сервісний центр пропозиції для покращення ситуації: ні відповіді, ні покращень. Даремно витрачений час

Company response

Доброго дня, Марино. Дякуємо за ваш відгук. На нашому сайті учні самостійно вибирають для себе викладачів на сайті. Тому ми радимо звернути увагу на свій профіль - наявність дипломів, нагород, відеопрезентації, графіку, блогу. Якщо ваш профіль добре заповнений, ви наберете більше рейтингових балів і ваша анкета стане привабливою для потенційного учня. Усю інформацію по заявці вказує безпосередньо учень. Якщо інформації недостатньо, то ви можете задати питання, що вас цікавлять учню в чаті ще до надання згоди на отримання заявки. Пропозиції по покращенню сервісу ви можете надіслати на центральну пошту [email protected], завжди раді розглянути нові ідеї.

Тетяна

Posted 24 days ago

Хотіла б залишити відгук про дуже гарного тренера з шахів - Хріновського О.Р. Ця людина привила любов до шахів моєму сину.За 2,5року він отримав 1-й розряд.Олексій Романович вміє найти підхід до дитини,цікаво та доступно пояснює матеріал.Дякуємо йому за сумлінну працю!!!

Company response

Доброго дня, Тетяно. Дякуємо за ваш відгук про викладача. Успішної вам співпраці із репетитором!

Елена

Posted 25 days ago

Довгань Лина Васильевна, сильный преподаватель, смогла заинтересовать сына. Предметы "История Украины" и "Юриспруденция". Спасибо. Удачи и благодарных учеников.

Company response

Доброго дня, Олено. Вдячні за ваш відгук. Раді, що ви задоволені викладачем!

Ірина

Posted 26 days ago

Обрала учителя з математики для школяра 6 класу. Але менеджер запропонувала іншого репетитора, бо обраний не відповідав на запит. Новий репетитор - Іван, виявився неймовірно здібний до викладання, молодий та активний. Син залишився задоволеним.

Company response

Доброго дня, Ірино. Дуже дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви задоволені викладачем. Успіхів на заняттях!

Лілія

Posted 27 days ago

Відправила запит на роботу з конкретним викладачем. Саме з цією людиною я хотіла працювати. Без моєї згоди менеджер почав шукати іншу. Знайдений за ініціативою меденеджера викладач, також нічого не розуміючи, написав мені, пропонуючи варіанти роботи. Таким чином і я, і спеціаліст потрапили у вкрай незручне становище. Дуже неприємний досвід.

Company response

Доброго дня, Ліліє. Дякуємо за ваш відгук. Репетитор, якого ви обрали, на жаль, відмовилася від заявки, про що ми надіслали вам сповіщення на пошту. Пізніше вам телефонував наш менеджер, проте, на жаль, ви теж не змогли відповісти. Тому вам було призначено іншого викладача, який погодився на вашу заявку. Якщо вам не підійшов викладач, ви можете самостійно обрати іншого на сайті, або вказати свої побажання нашому менеджеру, і вам допоможуть з вибором. Перепрошуємо, якщо наш сервіс міг принести вам будь-які незручності.

Анжеліка

Posted 29 days ago

Займаюсь у Марії Куртишової вчу словацьку вчителька дуже подобається знайшла до мене підхід а це доречі дуже важко. Дуже гарно і доступно розповідає. Рекомендую цю вчительку

Company response

Доброго дня, Анжеліко. Дякуємо за ваш відгук. Продуктивних вам занять із викладачем!

Христина

Posted 30 days ago

Сайтом дуже задоволена ,за короткий термін знайшла чудового репетитора Ірину своїй сестрі.Ірина дуже швидко знайшла підхід до дитини і сестра займається в своє задоволення ,тому я дуже щаслива.

Company response

Доброго дня, Христино. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої роботи. Раді вашим успіхам!

Rate it!

or log in through social networks: