Ольга К.
Студентка, мені 18 років. В майбутньому буду харчовий технологом.
Студентка, мені 18 років. В майбутньому буду харчовий технологом.
Деталі про досвід викладання:
Так як освітній процес в основному відбувається на уроці, то і сучасний урок, який в першу чергу має бути ефективним, повинен мати компетентнісно-орієнтоване спрямування, тобто і його структура, і його форми проведення, і технології й методи, які я використовую, повинні забезпечувати розвиток і формування компетентностей, необхідних особистості для життєздійснення, життєреаліазації, життєтворчості.
Деталі про досвід викладання:
так як освітній процес в основному відбувається на уроці, то і сучасний урок, який в першу чергу має бути ефективним, повинен мати компетентнісно-орієнтоване спрямування, тобто і його структура, і його форми проведення, і технології й методи, які я використовую, повинні забезпечувати розвиток і формування компетентностей, необхідних особистості для життєздійснення, життєреаліазації, життєтворчості.
Деталі про досвід викладання:
так як освітній процес в основному відбувається на уроці, то і сучасний урок, який в першу чергу має бути ефективним, повинен мати компетентнісно-орієнтоване спрямування, тобто і його структура, і його форми проведення, і технології й методи, які я використовую, повинні забезпечувати розвиток і формування компетентностей, необхідних особистості для життєздійснення, життєреаліазації, життєтворчості.
Навчаюсь і проживаю в Києві. Так, як я харчовий технолог то з моєю професією пов'язані такі предмети як: хімія, біологія і математика.
Я ще зі школи любила допомагати і пояснювати те, що не розуміли інших. В сім'ї були двоє маленьких дітей яких я також навчала. І розумію що до кожної дитини повинен бути індивідуальний підхід.
Тут вказані вільні години репетитора для занять з новими учнями. Інформація про вільні години в реальних умовах може змінюватися кожної години. Тому точні години треба уточнювати з репетитором