Анастасія Г.
Мене звати Анастасія. Я з Києва, але 2 роки тому переїхала і вступила на готельно-ресторанний менеджмент до університету в Парижі та на кулінарію до кращого кулінарного університету у світі- Le Cordon Bleu Paris.
Мене звати Анастасія. Я з Києва, але 2 роки тому переїхала і вступила на готельно-ресторанний менеджмент до університету в Парижі та на кулінарію до кращого кулінарного університету у світі- Le Cordon Bleu Paris.
Мене звати Анастасія. Я з Києва, але 2 роки тому переїхала і вступила на готельно-ресторанний менеджмент до університету в Парижі та на кулінарію до кращого кулінарного університету у світі- Le Cordon Bleu Paris. Зараз живу, навчаюсь і працюю тут. У вільний час працюю репетитором онлайн з упором на розмовну французьку, так само дуже люблю діток і допомагаю наздогнати програму школи та виконання домашніх завдань. Можу пообіцяти не нудні теоретичні уроки з підручником)
Тут вказані вільні години репетитора для занять з новими учнями. Інформація про вільні години в реальних умовах може змінюватися кожної години. Тому точні години треба уточнювати з репетитором