Вікторія Ш.
Я — к. т. н., доцент кафедри з досвідом викладання у галузі технології харчових виробів та ресторанного господарства. Маю практичний досвід у викладанні, розробці і проведенні тренінгів та онлайн-курсів, як українською так і англійською мовами, орієнтуючись на сучасні кулінарні тренди.
Я — к. т. н., доцент кафедри з досвідом викладання у галузі технології харчових виробів та ресторанного господарства. Маю практичний досвід у викладанні, розробці і проведенні тренінгів та онлайн-курсів, як українською так і англійською мовами, орієнтуючись на сучасні кулінарні тренди.
Деталі про досвід викладання:
Працюю з учнями у комфортному для них темпі, допомагаю у вивченні мови через виконання практичних завданнь на актуальні і цікаві для них теми, допомагаю подолати мовний бар'єр.
Деталі про досвід викладання:
Основи приготування різноманітних десертів, таких як торти, печиво, макарони, в домашніх умовах.
Вивчення професійних технік, таких як правильне замішування тіста, оформлення та випікання.
Розгляд різних типів борошна та їх властивостей для кондитерських виробів. Особливості виготовлення безглютенових та низькокалорійних кондитерських виробів. Вивчення основ приготування італійської піци: від вибору борошна до створення ідеального тіста. Можливе викладання також англійською мовою.
Захоплююсь поєднанням науки і практики у навчанні, завжди прагну надати студентам актуальні знання та навички, необхідні для успішної кар'єри в галузі. Консультую з питань написання курсових і кваліфікаційних робіт, а також написання патентів на корисну модель.
Тут вказані вільні години репетитора для занять з новими учнями. Інформація про вільні години в реальних умовах може змінюватися кожної години. Тому точні години треба уточнювати з репетитором